clickug

Registra't GRATISAfegeix els teus productes GRATISAccedir

Traduïm tots els teus articles bloc i notes de premsa

La traducció dels teus articles de bloc i notes de premsa t'obre les portes del món i et permet Obtenir Més clients, usuaris i visites.

Òbviament vols que els teus textos apareguin a l'instant, però serà suficient redactar-los en un sol idioma? No limitis la teva capacitat d'impacte creant només una versió en espanyol, quan pots influir a usuaris i clients de tot el món. Gràcies al nostre serveis de traducció, els teus textos assoliran una dimensió internacional.

Hi ha moltes raons per les quals has traduir els teus textos a altres idiomes:

  • Més de la meitat de les cerques a Google es realitzen en idiomes diferents de l'anglès.
  • En compartir informació regularment amb potencials usuaris i clients de tot el món construeixes la teva reputació basada en una millor imatge i en una política sòlida de marca.
  • Quan tradueixes els teus textos a un altre idioma, Google no els considera com "contingut duplicat" als efectes de posicionament SEO.
  • És molt més fàcil aconseguir excel·lents posicionaments SEO a Google si el teu text està escrit en un idioma diferent de l'anglès. Menys contingut significa menys competència, el que permet als teus textos de bloc i notes de premsa assolir posicionaments molt millors que els seus equivalent en anglès.
  • No et genera més feina, ja que no has de canviar el contingut original. Només has de seleccionar els idiomes als quals vols traduir-lo.
  • És barat i efectiu, el que et proporciona un excel·lent retorn de la inversió (ROI).

Aquests són els tipus de textos que traduïm amb més freqüència:

  • Pàgines web
  • Informació comercial
  • Llistats de paraules
clica aquí per veure més exemples

Hi ha multitud d'eines gratuïtes de traducció automàtica a Internet, especialment Google Translate. Però no et confonguis, si bé la traducció automàtica és una eina meravellosa per saber el que altres han escrit en idiomes que no coneixes, no són vàlides per traduir un text de manera professional. Les traduccions automàtiques no tenen la correcció necessària. Els textos amb errors et fan perdre usuaris i clients.

Deixa que els nostres traductors nadius t'ajudin a tenir textos perfectes i a evitar qualsevol possible situació compromesa que destrueixi la teva imatge. Si realment et vols prendre seriosament el arribar a mercats internacionals, aquests diners estaran ben invertits. A més, les traduccions et costarà menys del que creus.

Treballem amb centenars de traductors nadius, acuradament seleccionats i gestionats perquè tinguis sempre la persona més adequada per al teu treball.

Realitzar una comanda és ràpid i fàcil.

AVÍS : No traduïm textos de menys de 10.000 paraules.

Dades de l'ordre de traducció

Traduir del:

Text a traduir (no pot ser modificat un cop hagis pagat)
$29 fins a 200 paraules, $39 fins a 300 paraules, $49.00 fins a 400 paraules i després el cost / paraula es redueix progressivament

Afegeix un comentari (OPCIONAL)

Accedeix al teu compteHas oblidat la contrasenya?

o
Encara no tens un compte?

Crea un compte GRATIS!

El teu compte
Accedeix amb el teu compte
Nom / Organització
Adreça de correu electrònic
Contrasenya
Tipus d'usuari
País
Informació de facturació
tots els camps són obligatoris
Nom
Cognom
Raó social
NIF
Adreça
Codi postal
Regió
Província
Ciutat
Correu electrònic de contacte
Telèfon del contacte
< atrás

La teva compra

ServeiQuantitat
No has seleccionat cap servei$0.00
Total$0.00
Compra segura via Paypal

Ja comptem amb usuaris de 100 països

USO DE COOKIES: Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar continguts relacionats amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra Política de Privacitat